!!! SOLDEN !!! ALLES -20%, VANAF 3 STUKS -30%

Léonie is a party girl. Met haar stijl en onbevangenheid neemt ze je mee naar de leukste feestjes. Maar ook als er gewerkt moet worden, komt Léonie uit een doosje. Ze is altijd op en top vrouwelijk en stijlvol. Haar outfit, die moet in de eerste plaats goed zitten. Daarom wordt er gekozen voor kwalitatieve stoffen en een perfecte pasvorm. De juiste outfit vinden die geschikt is voor de gelegenheid en waar je je tegelijk goed en comfortabel in voelt, is een hele uitdaging. Een uitdaging die Léonie graag aangaat. Van formeel tot superfeestelijk of casual professioneel, in de collectie van Léonie vind je het allemaal.

Léonie de Paris is een Belgisch merk met een passie voor Parijs. De pasvorm is essentieel, de collectie gaat van maat 34 tot 48 en we zijn trots op onze fitting. De patronage gebeurt steevast in België. Elk model wordt tot in de puntjes ontworpen om een optimale pasvorm te garanderen. De confectie gebeurt enkel in Europa. Wij staan voor een eerlijke productie, dit wil zeggen dat wij enkel produceren in landen met faire lonen en ondernemingen die conform zijn aan de ethische gedragscode ter bescherming van de werknemers. Een eerlijke productie aan een eerlijke prijs dus.
© 2024 Di Classe BV - Oude Kerkstraat 13, 4524 CT Sluis (NL) - BTW NL 815874303 B01 - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je shopervaring te verbeteren maakt Di Classe gebruik van cookies. Meer informatie    OK