!!! SOLDEN !!! ALLES -20%, VANAF 3 STUKS -30%

RETOURNEREN / RECHT VAN RETOUR

7.1 U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u Di Classe daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval uiterlijk binnen 14 dagen (weekend meegerekend) na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, via de klantenservice: info@diclasse.nl kennis te geven. Breuk- of glasschade ontstaan door ondeugdelijke verzending dient u op de dag van levering/ontvangst bij de klantenservice te melden en valt derhalve niet onder het 14-dagen retourrecht.

7.2 Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft Di Classe de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten indien op voorraad.

Hierbij gelden de volgende voorwaarden: het artikel is uiterlijk binnen 14 dagen (weekend meegerekend) aangemeld bij de klantenservice, het artikel mag niet gebruikt of gedragen zijn en moet onbeschadigd en compleet in de originele verpakking worden teruggestuurd voorzien van alle labels en etiketten zoals origineel bevestigd. De originele factuur moet zijn toegevoegd.

De kosten voor retourzendingen komen voor uw rekening.

Artikelen gekocht in SALE worden niet teruggenomen.

7.3 Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u als particulier het recht het product binnen 14 dagen (weekend meegerekend) na aflevering aan Di Classe te retourneren.

Hierbij gelden de volgende voorwaarden: het artikel is uiterlijk binnen 14 dagen (weekend meegerekend) aangemeld bij de klantenservice, het artikel mag niet gebruikt of gedragen zijn en moet onbeschadigd en compleet in de originele verpakking worden teruggestuurd voorzien van alle labels en etiketten zoals origineel bevestigd. De originele factuur moet zijn toegevoegd. De kosten voor retourzendingen komen voor uw rekening.

Beschadigde, gedragen of incomplete artikelen worden niet geaccepteerd en niet terugbetaald. Mocht u de artikelen terug willen, dan betaalt u opnieuw de verzendkosten.

7.4 Artikelen gekocht in SALE kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

© 2024 Di Classe BV - Oude Kerkstraat 13, 4524 CT Sluis (NL) - BTW NL 815874303 B01 - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je shopervaring te verbeteren maakt Di Classe gebruik van cookies. Meer informatie    OK