!!! SOLDEN !!! ALLES -20%, VANAF 3 STUKS -30%

Di Classe, stijlvolle kledingwinkel in Sluis

De naam van onze kledingwinkel doet het al vermoeden, maar een klassevolle uitstraling is onze passie. Al van kleins af aan vind ik het fantastisch om mensen te helpen met het vinden van de gepaste outfit voor elke gelegenheid, zakelijk, feestelijk of casual. Ik wil iedereen helpen met kwalitatieve stijltips, met raad en daad en met een glimlach als resultaat. Blije gezichten, daar doen we het voor!

Ontspannen winkelen met onze professionaliteit

Wij selecteren mooie collecties van kwalitatieve merken. Je krijgt professioneel advies in een ontspannen sfeer en verdient onze persoonlijke aandacht. Heeft uw kledingsstuk een aanpassing nodig? Geen probleem! Onze naaister past het met de nodige vakkennis aan voor u.

Shop dames Shop heren


Artikel magazine VIA VIVO

Artikel Di Classe - VIA VIVO

Eerlijk en deskundig kledingadvies

Lees wat het magazine VIA VIVO van Di Classe vindt, ontdek met welk enthousiasme en professionaliteit Katia haar klanten verwelkomt in de stijlvolle kledingwinkel in Sluis. "We zijn pas tevreden als de klant met een glimlach naar huis gaat met een outfit die perfect past bij haar of zijn stijl, gelegenheid en wensen."

Lees het volledige artikel

Tover een glimlach
met een cadaubon!

Schenk een cadeaubon

© 2024 Di Classe BV - Oude Kerkstraat 13, 4524 CT Sluis (NL) - BTW NL 815874303 B01 - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je shopervaring te verbeteren maakt Di Classe gebruik van cookies. Meer informatie    OK